Radio GaGa

Betuwe Radio heeft leuke programma's voor iedereen. Informatief en muzikaal, maar Betuwe Radio heeft als enige (lokale) omroep een Jeugdprogramma; Radio Gaga.


Wat is Radio GaGa?

Dit programma is opgericht op 1 april 1995 (geen grap) en heeft nu op zaterdag meer dan 2000 luisteraars. Het heeft onder de jeugd een vertrouwd karakter gekregen en de jeugd maakt dan ook graag van de zaterdagavond gebruik.

Radio Gaga trekt zoveel jeugdige luisteraars omdat alles wat de jeugd leuk vindt ook in Radio Gaga zit.

Zo hebben wij:

  1. De megaschuiver
  2. Het puberaal journaal - Een archiefexemplaar
  3. Enquetebureau " That's it "
  4. De rubriek:,"En deze, is voor jou "
  5. Jeugdige presentator

Allemaal leuke dingen waar massaal op gereageerd wordt. Verzoekjes voor dit programma kunnen doorgebeld / faxt worden naar 0345 - 502980 dit is de GagaFoon of GagaFax. En natuurlijk kan er gemaild worden naar Erik Werner!


Het is feest!

Binnenkort (Op zaterdag 5 april) vieren we dat Radio Gaga 2 jaar bestaat.

De prijzen liggen nog onder de drukpers, zo kun je winnen:

Luister dus ook, los het muziekraadsel op en win! De caps zijn gesponsord door Needle Decoration uit Tiel


Puberaal journaal

We hebben gekozen voor een aparte pagina omdat weinig omroepen aandacht besteden terwijl de jeugd toch een grote doelgroep vormt.

Betuwe Radio kent een speciaal nieuwsbulletin voor de jeugd. Het Puberaal Journaal is een bulletin bestaande uit max. 4 berichten welke zaterdagavond om 20:30 en 21:30 worden uitgezonden.

Verschillende stichtingen, instellingen en verenigingen wisten via dit bulletin de jeugd te bereiken. Zo hoor ik uit reacties dat jongeren de radio aanzetten op het moment dat het jeugdnieuws uitgezonden wordt. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, maar alle stichtingen, instellingen en verenigingen welke nog geen fax ontvangen hebben, kunnen natuurlijk ook jeugdnieuws toesturen.

Ons adres is:

Betuwe Radio, t.a.v. Erik Werner

Postbus 612

4112 ZG BEUSICHEM

Uw berichten worden dan uitgezonden tijdens Radio Gaga op zaterdagavond.

Daarnaast beginnen we waarschijnlijk ook met het uitzenden van jeugdnieuws op iedere werkdag om 16:00 uur en verschijnt iedere week een update jeugdnieuws op Internet. Dat zal waarschijnlijk onderaan deze tekst komen te staan.